Шави: Абсолютно съм уверен, че ще водя Барселона през следващия сезон


Шави: Абсолютно съм уверен, че ще водя Барселона през следващия сезон
Снимка: Getty Images

47 0

Треньорът на Барселона - Шави Ернандес, обясни своите думи за финансовото състояние на клуба и коментира последвалите слухове, че може да бъде освободен от клуба. Според испанската преса изказването на легендата силно е ядосало президента Жоан Лапорта и други важни фигури в клуба.

"Казах това, което мисля"

"Те (ръководителите, бел.ред.) нищо не ми казаха. Отношенията ни не са се променили, всичко е наред. Казах това, което мисля. Борим се за всички трофеи, пълен съм с амбиция и ентусиазъм, но ситуацията не е лесна и това не променя реалността", започна той, цитиран от "Marca".

Шави 3 пъти каза, че е пълен с ентусиазъм

Шави няма съмнение, че ще води Барселона следващия сезон

"Абсолютно съм уверен, че ще бъда треньор на Барселона през следващия сезон. Изпълнен съм с надежда и продължава да е чест за мен да работя в този клуб. Имам амбицията да печеля титли, но ситуацията не е най-добрата, въпреки че работим, за да я подобрим.

Аз съм спокоен и съм пълен с ентусиазъм - именно това предадох на президента и Деко. С тях вече планираме следващия сезон", допълни испанецът. Повече за проблема около думите на Шави четете в линка

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички