ВИДЕО: Речта на Шави, в която обявява проблема и се сбогува с играчите на Барселона


ВИДЕО: Речта на Шави, в която обявява проблема и се сбогува с играчите на Барселона
Снимка: Getty Images

413 0

"El Chiringuito" излъчиха изображения кадри от "Barça One", в които се вижда речта на Шави Ернандес към неговите играчи, в която той ги информира, че ще спре да бъде треньор на Барселона в края на сезона.

На 27 януари 2024 г., след поражението с 3:5 срещу Виляреал, тогавашният треньор на Барса изненада на пресконференция, като обяви, че "че на 30 юни няма да продължа да съм треньор. Говорихме с президента , Рафа Юсте, Алехандро Ечевария, Деко и „щабът“ и ние вярваме, че ситуацията заслужава промяна на курса... Като куле, не мога да допусна тази ситуация, клубът се нуждае от промяна на динамиката. И това ще освободи играчите с твърде много напрежение.

Сбогуването на Шави

Видеото от „Barça One“ показва как Шави Ернандес влиза в съблекалнята, за да информира своите играчи за решението си да напусне отбора след края на сезона, въпреки че има валиден договор.

Още: Поредният бразилски талант в полезрението на Реал Мадрид: С клауза за 100 млн. евро и жестока конкуренция за подписа

"Добро утро. Приятен ден. Вижте... Знам, че денят не е лесен, първо заради скапания резултат от вчера. Ще анализираме и ще видим какво ни се е случило. Чувствам се зле, че не ви казах нищо преди кръга", обясни Шави на своите играчи, когато влязоха в съблекалнята.

Шаво Ернандес искаше да даде да се разбере на играчите на Барселона, че решението му да напусне отбора в края на сезона не е импровизирано решение: "Реших го отдавна. Това не е вчерашната загрявка заради поражението. От доста време съм решил. Мисля, че започвам да съм аз проблемът".

Нарочен за "изнасилвач" е цел №1 на Барселона - каталунците вадят луди пари

Това беше: Легендата на Барселона - Андрес Иниеста, приключи с футбола

Без коледен подарък за феновете на Барселона: Лапорта не успя да спази обещание за "Камп Ноу"

Барселона задържа за дълго свой юноша, който лекува тежка травма

Барселона - Йънг Бойс по ТВ: Къде да гледаме важния мач от Шампионска лига?

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички