Заради страх от недостиг на персонал: Карло Анчелоти поиска от Реал Мадрид още един треньор


Заради страх от недостиг на персонал: Карло Анчелоти поиска от Реал Мадрид още един треньор
Снимка: Getty Images

736 0

Реал Мадрид реши да не заменя контузения Давид Алаба и пенсионирания Тони Кроос на трансферния пазар това лято, но пък бе поискано допълнение към треньорския щаб. Изглеждаше, че помощник-мениджърът на Стокпорт Каунти Анди Манган ще пристигне, за да подсили персонала, но му беше отказано разрешение за работа.

Реал Мадрид страда от недостиг на треньори

Според Relevo, Карло Анчелоти и неговият треньорски щаб отново са поискали допълнителен треньор, който да помогне, смятайки, че нямат достатъчно персонал. Те вярват, че следващата стъпка към подобряване на представянето е привличането на някой друг, който да помогне в работата по тактически и технически идеи. В момента персоналът на Анчелоти се състои от осем члена; асистент Давиде Анчелоти, треньор на вратарите Луис Лопис, треньор Франческо Маури, технически анализатор Симоне Монтанаро, технически и фитнес треньор Мино Фулко и фитнес треньор Антонио Пинтус, както и двама видео анализатори.

Още: Потвърдено от Карло Анчелоти: Реал Мадрид е преподписал с важен играч в защита

Посочва се, че персоналът на Унай Емери в Астън Вила се състои от 20 члена, докато този на Марселино Гарсия Торал е по-близо до тридесет във Виляреал. Това доведе до това треньорският щаб да поеме задачи като набори или тренировъчни упражнения, които не са непременно възложени, докато Давиде Анчелоти и Маури се справят почти изключително с тактическата част. Те смятат, че клубът ще бъде по-добре, ако им бъде позволено да разпределят повече товара и да се специализират в конкретни области.

Реал Мадрид не е непременно против добавянето на още един треньор, но се стремят да не привличат просто друго тяло и искат ценен треньор. Част от причината е, че те не искат да нарушат настоящата хармония между настоящия персонал и играчи. Ако искат да привлекат някого, те искат това да е треньор, който да остане след като Анчелоти си отиде. Анчелоти и неговият екип имат предвид хората, но това ще зависи от решението на клуба.

Бивш капитан на Реал Мадрид обясни колко е трудно най-големите тайни да не излязат от съблекалнята

Реал Мадрид с интересен избор за подсилване на позиция, където изглежда силно отслабен

Джуд Белингам към съдията на Реал Мадрид - Еспаньол: Ти си л@#но! (ВИДЕО)

Килиан Мбапе и Реал Мадрид пишат история с дузпи и доминират в Ла Лига

Карло Анчелоти успокои феновете на Реал Мадрид за Белингам и Карвахал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички