Лига на нациите НА ЖИВО: Босна и Херцеговина - Германия 1:2, интригата се връща (ВИДЕО)


Лига на нациите НА ЖИВО: Босна и Херцеговина - Германия 1:2, интригата се връща (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

512 0

Днес (11 октомври) двубоите с марка Лига на нациите продължават. Един от по-интерсните е този между Босна и Херцеговина и Германия - два отбора в сериозна криза и непостоянство в последните си резултати. 

Маншафта споделя първото място с Нидерландия в група А3 и е с 4 пункта на сметката си. Босна и Херцеговина пък е на третото място с 1 точка, следвана от Унгария със същия актив.

Първият съдийски сигнал на Франсоа Летексие на стадиона "Билино поле" в Зеница ще прозвучи в 21:45 часа (българско време). Разбира се, Вие ще можете да проследите двубоя НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Босна и Херцеговина - Германия НА ЖИВО

ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ

Първата интересна ситуация беше пред вратата на Германия, но ударът на Иван Башич излезе в аут. Демирович също опита да изненада Нюбел, преди гостите да овладеят инициативата. Футболистите на Нагелсман сравнително лесно стигнаха до наказателното поле, но не успяваха да изострят атаките си с прецизни подавания в последната третина.

В 25-ата минута силен шут на Паскал Грос профуча на сантиметри от левия страничен стълб. Малко по-късно Германия излезе напред след великолепна триходова комбинация. Андрих намери съотборника си в Байер (Леверкузен) Флориан Виртц зад гърба на защитата, а той реши да върне назад за Ундав, вместо да стреля. Нападателят на Щутгарт не се поколеба и с премерен изстрел прати топката в мрежата.

В 36-ата минута Максимилиан Мителщет напредна по левия фланг и центрира по тревата към Ундав, а той протегна крак и за втори път прати топката във вратата на домакините. В ситуацията нямаше засада и Германия удвои аванса си.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

 

ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ

В 55-ата минута Ундав се размина с нов гол, а в 58-ата прати топката в мрежата след кратко разбъркване в наказателното поле, но попадението му беше отменено заради засада. Иначе атаката на Бундестима се разви перфектно и защитата на домакините не успя да противодейства.

Серж Гнабри вкара топката в мрежата в 69-ата минута, но радостта му не продължи дълго, тъй като асистент-съдията вдигна флага си за засада. Главният съдия също свирна, анулирайки трети гол за германците в мача.

В 71-ата минута, Един Джеко показа класата си, засичайки подаването от ъгловия удар с прекрасно изпълнение. Нападателят хладнокръвно наниза удар с глава в долния десен ъгъл на вратата, намалявайки резултата на 1:2 и връщайки надеждите на домакините.

СЪСТАВИ

Босна и Херцеговина: Василий, Газибегович, Колашинац, Хусейнбашич, Демирович, Джеко, Башич, Гигович, Баришич, Бурнич, Катич

Германия: Нюбел, Рюдигер, Та, Грос, Кимих, Андрих, Клайндийнст, Ундав, Вирц, Мителщед, Гнабри

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички