Пропуските на Лионел Меси за Аржентина, с които шокира (ВИДЕО)


Пропуските на Лионел Меси за Аржентина, с които шокира (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1160 0

Аржентина започна с победа срещу Канада на Копа Америка с 2:0, като срещата ще се запомни и с пропуските на голямата звезда на тима Лионел Меси, въпреки че имаше основна роля при изработването на двата гола.

Лионел Меси се отличи с два пропуска

При резултат 1:0 в полза на "гаучосите" в 66-ата минута Меси отправи удар към вратата, но канадският вратар Максим Крепо спаси решаващо. Веднага след това Меси дриблира покрай Крепо, но ударът му бе отразен от Дерек Корнелиус, позволявайки на Канада да си върне топката. Изключително рядко се вижда Меси да пропусне на почти празна врата.

При друга възможност Меси получи топката в средата на терена и се насочи към наказателното поле, за да излезе един на един с вратаря. Ударът му обаче не мина целта, одраска гредата и излезе извън игра.

За щастие на Аржентина Лаутаро Мартинес вкара втори гол към края на мача. С победа с 2-0 Албиселесте започнаха турнира по възможно най-добрия начин. Въпреки това, за да може Аржентина да се стреми към по-големи постижения, Лионел Меси трябва да подобри своята точност.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички