Наско Сираков посочи имало ли е друг вариант за треньор на Левски освен Генчев


Наско Сираков посочи имало ли е друг вариант за треньор на Левски освен Генчев
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2092 0

Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, разясни дали пред клуба е имало други варианти за нов треньор, освен Станислав Генчев. Оказва се, че бившият играч на "сините" е бил единствен вариант и Сираков обясни с какво го е впечатлил.

Не е разговаряно с друг треньор

"С никой друг не сме разговаряли. С Боримиров и Йовов, когато обсъждахме, го приехме като единственият положителен вариант за треньор на Левски. Генчев направи фантастичен сезон с Крумовград. Гледах му по-голямата част от мачовете.

Сираков е гледал повечето мачове на Генчев в Крумовград

Още: Незапознат с футбола допреди 9 години, аматьор допреди 4 - "синият" Сангаре е наричан "Осимен"

Беше ми важно да видя какво предлага Крумовград като отбор, исках да си изградя представа за треньора, който ги води. Впечатлението ми бе повече от отлично", призна той пред "Мач Телеграф".

С какво Генчев впечатли него и другите ръководители?

Запитан какво го е впечатлило в работата на треньора, легендата заяви: "Организацията в играта на Крумовград, себераздаването. Това бе отбор, който се бореше от първата до последната минута, независимо срещу кой играеше. Това искам да бъде пренесено и да го виждам в Левски".

"На играчите ще бъде трудно да се адаптират от стила на Ники Костов – с продължително разиграване, пълен контрол над топката, към това, което иска новият треньор, защото Генчев иска напълно различни неща от футболистите.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Затова казах, че на играчите ще им трябва малко време, за да превключат. Успокояващо е, че нашият отбор е изключително млад. Младите футболисти би трябвало по-бързо да се пречупят и да започнат да играят така, както иска новият треньор", добави Сираков. По-рано той си позволи да говори за трофеи в Левски. 

Още: "За първи път от 4 години е дошъл моментът" - Наско Сираков заговори за трофеи в Левски

Най-техничният играч на Левски разочаровал: Станислав Генчев вече се е отказал от него

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички