Кличко: Докато родината ми е във война, няма да се женя!


Кличко: Докато родината ми е във война, няма да се женя!

3454 0

Украинската боксова звезда Владимир Кличко призна, че няма намерение да предлага брак на половинката си Хейдън Панетиър, докато страната му се намира във война.

"Докато в Украйна има война, въпросът със сватбата не е актуален!Разбира се, може и да има сватба, всичко е възможно, но мнозина от хората, които искаме да поканим, имат много по-важни проблеми", заяви Кличко в интервю за "Спорт Сегодня".

"Да, има логика първо да е сватбата, а след това детето. На нас с Хейдън ни се роди дъщеря, ние нямаме брак - нищо страшно. Нашите отношения само станаха по-сериозни, сега ние с нея сме свързани до края на дните си", допълни шампионът в тежка категория. Той разкри още, че американката ще се върне на снимачната площадка още през февруари.

Запитан дали с Хейдън биха позволили на дъщеря си да се занимава с бокс, когато порасне, Владимир е категоричен: "Нашите родители с Виталий бяха против бокса, но не ни спряха. Позицията им беше: На нас не ни харесва, но ако на вас ви допада, правете го". И нашата позиция е същата. Когато детето ми порасне, с каквото и да се занимава, няма да я спирам. Ако избере бокса - на добър час!", отсича украинецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички