С умопомрачителна сума: Манчестър Сити ще чупи рекорди за звездата си Фил Фодън


С умопомрачителна сума: Манчестър Сити ще чупи рекорди за звездата си Фил Фодън
Снимка: Getty Images

8072 0

Манчестър Сити е подготвил нов договор за Фил Фодън на стойност 375 хиляди паунда седмично, съобщават редица медии на Острова.

Манчестър Сити чупи рекорди за Фил Фодън

След като Кевин Де Бройне пропусна част от сезона поради контузии, Фодън изигра ключова роля в спечелването на рекордната четвърта поредна титла във Висшата лига. 24-годишният футболист отбеляза 19 гола и направи осем асистенции, допринасяйки за шестата титла в кариерата си и бе избран за Футболист на годината от FWA.

Още: Лудост! Геният Хосеп Гуардиола спечели баскетболен мач в НБА (ВИДЕО)

Сити позлатява Фил Фодън

През 2022 година Фодън подписа дългосрочен договор с клуба си, включващ заплата от над 200 хиляди паунда на седмица, плюс бонуси. Въпреки това, с нарастващия интерес от страна на топ клубове в Европа, Сити е готов да му предложи значително подобрена сделка това лято.

Според "The Sun", "гражданите" са готови да възнаградят Фодън с нов договор, който ще го изравни по заплата с Ерлинг Холанд и Кевин Де Бройне. Новият контракт, валиден до 2030 година, ще направи Фодън най-високоплатения британски футболист в историята.

Преди да се завърне към клубните си задължения, Фодън ще участва с националния отбор на Англия на Европейското първенство.

Още: 115 обвинения? В Сити не им пука, а напротив - "гражданите" съдят Висшата лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички