Първа лига НА ЖИВО: ЦСКА - Берое 0:0, "червените" започнаха да създават добри положения


Първа лига НА ЖИВО: ЦСКА - Берое 0:0, "червените" започнаха да създават добри положения
Снимка: cska.bg

917 0

ЦСКА днес ще опита да запише втора поредна победа от началото на сезона. Това в официални мачове не се е случвало от края на октомври, когато последователно бяха победени Арда и Левски. 

Днес "армейците" символично ще са домакин на Берое в Благоевград заради състоянието на Националния стадион "Васил Левски". Срещата е насрочена за 17:30 часа и ще може да я проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Ето КЪДЕ да гледаме ЦСКА - Берое НА ЖИВО по ТВ!

Първо полувреме

*Началото на мача бе забавено, защото фенове на ЦСКА бяха застанали пред камерата и това пречеше на ВАР. В крайна сметка и двата клуба трябваше да подпишат декларация, че намесата на ВАР ще бъде ограничена в този двубой.

ЦСКА започна по-активно мача, но в 4-тата минута след грешка в центъра за "армейците" Берое спечели топката и се стигна до извеждащо подаване, но заради лоша преценка топката излезе в аут.

В 12-ата минута Енцо Еспиноса бе изведен при контраатака и опита изстрел през човек, но Бусато се намеси прекрасно и изкара топката в ъглов удар.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

В средата на първото полувреме се стигна до първа по-остра атака за символичните домакини. Локило проби добре и намери на втора греда Фаетон, който отклони към Коялипу. Нападателят обаче не успя да отиграе сложната топка и Берое се размина само с хаос в наказателното поле.

В 27-ата минута Делова намери Коялипу в наказателното поле. Нападателят бе непокрит и опита удар от много трудна позиция с по-слабия си ляв крак, но изпълнението бе много неточно.

Две минути след това дойде и най-чистата възможност за ЦСКА. Локило намери с центриране в наказателното поле Коялипу, който стреля с глава от добра позиция, но неточно.

Стартови състави

ЦСКА: Бусато, Пинто, Делова, Кордоба, Илиев, Кареасо, Локило, Ето'о, Линдсет, Фаетон, Коялипу

Берое: Да Мота, Минго, Скуадроне, Чакартеги, Сегундо, ХИменес, Барето, Торес, Алгара, Монсеглио, Сейхас

Преди мача

В понеделник ЦСКА победи Локомотив София с 3:0, когато голям позитив беше и сухата мрежа на Бусато. Днес се очаква "червен" десант в Стара Загора и около 6000 привърженици на 31-кратните шампиони.

По подобен начин ЦСКА победи Черно море през пролетта на 2023-а Черно море в Пазарджик, но тогава срещата беше преместена заради отнето домакинство като наказание от БФС. 

Александър Томаш ще може да разчита на всички свои футболисти с изключение на последното ново попълнение Лиъм Купър. В последния момент се контузи и Тобиас Хайнц.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички