Константин Баждеков: Трябва да върнем вярата в Левски


Константин Баждеков: Трябва да върнем вярата в Левски

2555 0

Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков заяви, че са необходими много неща, за да може клубът да излезе от кризата, в която се намира.

"Всички които в момента защитават цветовете на Левски, трябва да осъзнаят и да разберат какво означава да представляваш този велик клуб в обществото, така че да си достоен на патрона на "сините" Георги Аспарухов и онова, което Гунди представлява в паметта и съзнанието на левскарите. За да се върне Левски на мястото, на което трябва да бъде са необходими много неща. Най-вече е необходима вяра в Левски, в клуба и в синята идея", заяви Баждеков, който бе удостоен със званието "Почетен гражданин на София" по случай 100-годишнината на клуба.

"Наистина има известни затруднения. Имаше забавяне с една заплата, но както се ангажира г-н Батков, тя беше платена. Футболистите трябва да мислят повече за представянето си и как да оправдават това, което получават с играта си. Колкото и да ни е трудно, ние като ръководство се опитваме да запазим авторитета на клуба в обществото", каза още изпълнителният директор на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички