Бокс НА ЖИВО: Антъни Джошуа - Даниел Дюбоа, само мач преди кулминацията!


Бокс НА ЖИВО: Антъни Джошуа - Даниел Дюбоа, само мач преди кулминацията!
Снимка: GettyImages

1303 0

Антъни Джошуа се изправя срещу световния шампион на IBF Даниел Дюбоа в най-зрелищния двубой в тежка категория на професионалния бокс през тази есен. 

Двубоят ще е на стадион "Уембли", където се очаква да има 100 хиляди души. Двамата боксьори ще се борят за титлата, която беше овакантена от Олександър Усик.  За Джошуа мачът е от огромно значение - победа ще го направи отново шампион, докато загуба може да се окаже и пагубна за кариерата му. Следете мача НА ЖИВО в SportLive.bg.

Гледайте Джошуа - Дюбоа НА ЖИВО тук!

Преди сблъсъка

БУМ! СМАЗВАЩА ЛИЦЕТО ЛЯВА КУКА - СЕНЗАЦИЯТА НА ГАЛАВЕЧЕРТА ДЖОШУА - ДЮБА Е ФАКТ (ВИДЕО)

Ей Джей е 114,3 кг, докато Динамита се оказа 112,6 кг. Пет повече пък са нокаутите на Джошуа (28-3, 25 КО), спрямо тези на Дюбоа (21-2, 20 КО). Антъни има и една загуба повече.

Пораженията от Олександър Усик бяха своеобразно "пробуждане" за Джошуа, който след дълго лутане между треньори и стилове най-накрая се завърна към това, което умее най-добре - брутална офанзивна стратегия с тежки удари, залагаща на физическата му мощ, вместо на техническите умения. 

Не изпускайте важен момент в спорта – за последните новини в спорта последвайте ни във Viber ТУК.

Накратко - Джошуа се завърна към корените си, но вече с повече опит зад гърба си и далеч по-добре развити боксови умения. Чистата мощ е акомпанирана от  бистър ум и добра стратегия, което го върна на пътя на победите. В последните си 4 двубоя Джошуа напомня на боксьора, в чиито умения милиони се влюбиха. И човекът, който върна интереса у масовите фенове към тежка категория.

Фаворитът за победа Джошуа е в серия от четири поредни победи. Боецът от Уотфорд сломи Джърмейн Франклин в Лондон през пролетта на 2023-а, а четири месеца по-късно отново зарадва родната публика с нокаут над Робърт Хелениус. Краят на изминалата година бе още по-силен за англичанина, отказвайки Ото Валин.

Битката с Дюбоа ще бъде излъчена от DAZN (линк за гледане). В България единствено стрийминг платформата има права за излъчването на боя, като ще предава пълната галавечер с начален час 18:00 българско време, а мачът на Джошуа след полунощ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички