Томаш: ЦСКА е институция, не може да позволява на Локо (Сф) да създава положения


Томаш: ЦСКА е институция, не може да позволява на Локо (Сф) да създава положения
Снимка: БГНЕС

189 0

Треньорът на ЦСКА - Александър Томаш, заяви, че е доволен от резултата, но не и от играта при победата над Локомотив (София) с 3:0 тази вечер.

Доволен от резултата, от играта - не

"Като резултат днес съм доволен, също и от заряда, който ни даде тази публика. Това бе най-малкото, което можехме да покажем пред тях. Това казах на футболистите. Доста съм критичен, това е ЦСКА. Много по-рано трябваше да затворим мача, по-добре трябваше да играем. Неща, от които сме далеко. Много, много работа ни чака.

Подкрепата на феновете респектира Томаш

Първа суха мрежа от април 

Относно това, че отборът е запазил мрежата си суха за първи път от април и в 15 мача, Томаш каза: "Не гледаме назад, не се интересуваме какво е било. За нас шампионатът започва сега. Имаме добри футболисти, с добри индивидуални качества, трябва да направим отбор. Далеко сме от това да бъдем добър отбор, но ще работим, няма да се спрем пред нищо, ще бъдем отдадени. Всеки един трябва да подчинява себе си в името на отбора, в името на семейството ЦСКА, в името на тези фенове, защото те го заслужават".

Още: ВИДЕО: Окрилен от феновете и Томаш, ЦСКА се върна към победите с радващо лице

"Проблемът е на новите играчи, не мой"

За това дали новите са се аклиматизирали към тима той каза: "Това е процес, за това трябва време, но ние нямаме време. Проблемът е техен, не мой. Или го правят по най-бързия начин, или остават на пристанището. 17-18 дни работим, работих повече с момчета от втория отбор. С националите работих 4 дни.

Не съм доволен от начина на игра. Трябва да изградим стил на игра, защото ЦСКА го заслужава. ЦСКА е институция, в ЦСКА не може да позволяваш на Локомотив да ти създава ситуации. Без да подценявам Локомотив. Трябва да настигнем феновете, ние да бъдем факлата. Те са доста пред нас", завърши той. А ето какво каза Иван Колев след загубата. 

"Натрих им носовете": Кои хора в ЦСКА визира Александър Томаш?

Куриоз: Фенове на Левски объркаха ЦСКА с... ЦСКА 1948

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички